Reacties

brief met penHeb je aan een schrijftraining deelgenomen of schrijfcoaching gevolgd van Nicole Baars? Je (anonieme) reactie hieronder is welkom!

Veel dank alvast voor je moeite!

 

4 gedachten over “Reacties

  1. Ik heb meerdere schrijfcurssen gevolgd bij Nicole en altijd naar volle tevredenheid. Nicole bereidt de cursus zeer zorgvuldig voor en weet het niveau feilloos af te stemmen op de deelnemers. En dat is een kunst, want het niveau binnen de groep varieerde soms enorm. Ze heeft persoonlijke aandacht, een goede balans tussen theorie en oefeningen en veel oog voor het groepsproces. Ik heb veel van haar geleerd!

  2. Ik heb in eerste instantie een schrijfmiddag met drie personen gehad van Nicole, waarbij onze ingeleverde teksten, ‘de voorbereiding’, zeer zorgvuldig ter sprake kwamen. Verschillende opdrachten kwamen deze middag op een serieuze en dan weer humoristische wijze voorbij. Er was veel aandacht voor ieder persoonlijk en de manier van feedback weet Nicole altijd opbouwend weer te geven. Om het traject af te ronden kregen wij nog enkele weken verschillende opdrachten, waar ook feedback op kwam. Met heel veel plezier heb ik hieraan gewerkt. Maar ik wilde meer! Mijn interesse in het schrijven was duidelijk sterker geworden en in vervolg op deze middag heb ik een langdurig schrijftraject via de mail gedaan. De opdrachten werden met zorg opgesteld en er was veel ruimte voor feedback en overleg. Altijd wist Nicole snel een antwoord te geven op mijn vragen. In goed overleg werd besproken wat het volgende item van de training/coaching was. Als het nodig was, hadden we telefonisch overleg. Samen hebben we een huisstijldocument opgesteld voor de organisatie waar ik werkzaam ben.
    De feedback van mijn opdrachtgevers op de begeleiding in het schrijven door Nicole is zeer positief; ook zij hebben ervaren dat ik heel erg gegroeid ben in mijn teksten.
    Nicole, heel erg bedankt ;-)!

  3. Ik heb de cursus ‘creatief schrijven’ bij Nicole gevolgd. Nicole is een uitstekende docent met oog voor elk individu en met liefde voor het schrijfvak. Aanrader dus!

  4. Cursus creatief schrijven. Amersfoort. Een prima sfeer met ruimte en waardering voor iedereen. Een uitstekende formule met kleine opdrachten, speelse zijsprongen, heel precies geplaatste uitdagingen. Een op een plezierige manier aanwezige Nicole leidt een proces waarbij de deelnemers bevestiging en groei ervaren. Zo voelde het voor mij en zo leek het voor de anderen ook te zijn, zoals ik hen meemaakte en zoals het in contacten met hen inderdaad bleek te zijn.

    Precies de goede training op het juiste moment. Ik vond de moed om een complex schrijfproject te beginnen en te voltooien. Het contact met Nicole en de andere deelnemers was uiterst stimulerend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.