Schrijfcoaching

Veel mensen worstelen met schrijven. Sommigen krijgen gewoonweg de vingers niet op de toetsen. Omdat ze hun schrijftaak telkens uitstellen, loopt de spanning op.

Anderen hebben een sterke schrijfvaardigheid, maar schrijven uitvoeriger of formeler dan nodig. Soms krijgen ze klachten van degenen die de tekst moeten lezen. Of ze zijn zelf niet tevreden. Het schrijven kost ze te veel tijd en of onnodig veel moeite.

Op weg naar soepel schrijven

Wilt u gemakkelijk en snel uw gedachten op papier kunnen zetten? Meer vaardigheid en bovendien meer plezier krijgen in schrijven? Zou u graag over een aantal methodes en handvatten beschikken om leesbaar en vlot professionele teksten te schrijven? Overweeg dan eens schrijfcoaching. Daarmee ontwikkelt u uw schrijfvaardigheid in heel korte tijd tot het niveau dat u wenst.

Steun van een schrijfcoach

Een schrijfcoach leert u:

  • overzicht houden over uw informatie en de juiste inhoud selecteren
  • een heldere tekstopbouw ontwerpen (piramideschrijven)
  • korte, heldere zinnen formuleren
  • schrijven in een prettig leesbare, heldere stijl
  • uw schrijfstijl afstemmen op diverse lezersgroepen
  • effici├źnt schrijven en dus niet te veel tijd besteden aan het schrijven

Wilt u graag een belangrijke stap voorwaarts zetten met uw schrijfvaardigheid? En zelfs wat meer plezier krijgen in uw schrijftaken? Overweeg dan schrijfcoaching.

Drs. Nicole Baars-Verbrugge is neerlandicus en schrijftrainer en -coach. U kunt haar bereiken door een e-mail te sturen aan n.baars@planet.nl. Bellen kan natuurlijk ook: (06) 15 00 33 19.

{contactformulier}